Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@20:02:25 GMT

عوارض مصرف قرص کلداکس

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۱۱۱۱

عوارض مصرف قرص کلداکس

مصرف قرص کلداکس در زمان سرما خوردگی یکی از راه های درمانی پُرمصرف است اما مصرف این دارو عوارض قابل تاملی دارد که دانستن آن بسیار مهم است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، با فرارسیدن فصل پاییز و سرما امکان ایجاد سرماخوردگی و بیماری‌های از این قبیل افزایش می‌یابد و در نتیجه مصرف دارو‌های سرماخوردگی مانند کلداکس و کلد استاپ نیز بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر دارو‌های سرماخوردگی از مواد تشکیل دهنده یکسانی تولید شده و همچنین دارای عملکرد‌های یکسان می‌باشند. اما بهتر است اطلاعات دارویی در رابطه با این دارو‌ها داشته باشید تا از عوارض جانبی احتمالی آن باخبر و مصون باشید. در این مطلب شما را با اطلاعات دارویی و عوارض جانبی کلداکس آشنا می‌کنیم.

قرص کلداکس یکی از قرص‌های سرماخوردگی می‌باشد که از درصد معینی استامینوفن، آنتی هیستامین و فنیل افرین تشکیل شده است. قرص کلداکس بدون تجویز پزشک نیز در دسترس می‌باشد.

اگر بدون تجویز پزشک از این دارو استفاده می‌کنید، دستورالعمل روی بسته را با دقت مطالعه کنید و قبل از استفاده از آن مطمان شوید که این محصول برای شما خوب است. استفاده از محصول اشتباه ممکن است خطراتی را برای شما به همراه داشته باشد. در رابطه دارو و مصرف آن با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

اطلاعات دارویی و موارد کاربرد قرص کلداکس

این داروی ترکیبی بطور موقت برای تسکین علایم ایجاد شده توسط سرماخوردگی‌های معمولی، تب، حساسیت‌ها و دیگر مشکلات تنفسی (مثل سینوس و برونشیت) مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنتی هیستامین در تسکین چشمان اشک آلود، خارش چشم، بینی و گلو، آبریزش بینی و عطسه موثر می‌باشد. داروی ضد احتقان در تسکین علایمی مثل گرفتگی بینی و عفونت گوش موثر می‌باشد.

محصولات سرماخوردگی و سرفه برای کودکان کمتر از شش سال مناسب نمی‌باشند، بنابراین از قرص کلداکس برای درمان علایم سرماخوردگی در کودکان کمتر از شش سال استفاده نکنید مگر اینکه پزشک برای شما تجویز کرده باشد. استفاده از برخی محصولات برای کودکان کمتر از ۱۲ سال توصیه نمی‌شود.

از پزشک و متخصص خود سواالاتی در رابطه با استفاده از کلداکس بطور ایمن بپرسید تا با اطمینان از آن محصول استفاده کنید. برای خواباندن بچه‌ها از این محصول استفاده نکنید. این محصولات سرماخوردگی‌های معمولی را درمان نمی‌کنند و مدت زمان بیماری را نیز کوتاه نمی‌کنند و ممکن است عوارض جانبی جدی به همراه داشته باشند.

برای کاهش خطرات عوارض جانبی جدی، راهنمای مصرف را با دقت بخوانید. همزمان از دیگر دارو‌های سرماخوردگی و سرفه که ممکن است حوای همان مواد تشکیل دهنده و یا مواد مشابه باشند استفاده نکنید. در مورد دیگر روش‌های تسکین علایم سرماخوردگی و سرفه از پزشک خود سوالاتی بپرسید.

عوارض جانبی و احتمالی قرص‌های کلداکس

خواب آلودگی، خشکی دهان - گلو - بینی، یبوست یا اختلال در خواب. اگر هر یک از این عوارض جانبی استمرار داشت یا بدتر شد به پزشک و یا متخصص خود بگویید.

اگر پزشک استفاده از این دارو را برای شما تجویز کرده است بخاطر داشته باشید به این دلیل بوده که مزایای بیشتری نسبت به عوارض جانبی آن دارد. خیلی از افرادی که از این دارو استفاده می‌کنند دچار عوارض جانبی آن نشده اند.

در صورت احساس تغییرات رفتاری - ذهنی، زنگ زدن گوش، مشکل در ادرار، تغییرات دیداری، ضربان قلب نامنظم و سریع، حملات ناگهانی قلب، و واکنش‌های حساسیتی مثل راش - خارش و تورم. سرگیجه شدید، مشکلات تنفسی بلافاصله پزشک خود را در جریان قرار دهید.

واکنش‌های دارویی

برخی از محصولات که ممکن است با قرص کلداکس واکنش پیدا کنند عبارتند از: دارو‌های فشار خون، الکل، آنتی هیستامین، دارو‌های خواب آور با دارو‌های ضد افسردگی، شل کننده‌های عضلانی و تسکین دهنده‌های درد نارکوتیک.

این دارو ممکن است با برخی از آزمون‌های آزمایشگاهی تداخل کند و احتمالا سبب بدست آمدن نتایج اشتباه در آزمایش‌ها می‌شود. پزشک خود را در جریان استفاده از مصرف این دارو قرار دهید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: سرما خوردگی قرص کلداکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث

رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • فوت یک پزشک بر اثر مصرف مشروبات الکلی!
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟