Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، کارشناسان درجدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند مصرف بیش از اندازه دارو‌های ضد سرما خوردگی می‌تواند زمینه ساز ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی عروقی شود.   فشارخون بالا با مصرف قرص سرماخوردگی

در فصل سرما و زمستان بیشتر افرادی که واکسن آنفلوآنزا تزریق نکرده اند دچار مشکل هایی، چون ابتلا به سرما خوردگی و آنفلوآنزای فصلی می‌شوند و اولین راهی که به ذهن این بیماران می رسد مصرف قرص سرماخوردگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان درموسسه (CardioVascular PinnacleHealth) به تازگی دریافته اند افراد مبتلا به بیماری فشارخون بالا یا بیماری قلبی کنترل نشده نباید به طور خودسرانه به مصرف دارو‌های ضدسرماخوردگی بپردازند، زیرا می‌تواند بیماری آن‌ها را تشدید کند.

این افراد افزون بر تزریق واکسن آنفلوآنزا پیش از آغاز فصل سرما باید راهکار‌های خود مراقبتی و پیشگیرانه از ابتلا به بیماری سرماخوردگی را بیاموزند تا درصد ابتلا به این بیماری در آنها کاهش یابد.

برخی ترکیب‌های به کار رفته در دارو‌های ضد سرماخوردگی متداول خاصیت ضد انعقاد و ضد التهابی غیر استروئیدی و دارای ترکیب هایی، چون (NSAIDs) هستند که می‌توانند سبب افزایش فشارخون شود.

برخی ترکیب‌های نام آشنا، چون فنیل افرین دردرمان بیماری سرماخوردگی بسیاراثرگذارهستند، اما می‌توانند سبب افزایش فشارخون یا تشدید علامت‌های بیماری‌های قلبی شوند.

دریک پژوهش پزشکی کارشناسان دریافتند عده زیادی از افراد سالمند دچار بیماری‌های قلبی یا فشارخون بالا پس از ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا و با مصرف دارو‌های ضد سرماخوردگی به دلیل تشدید علامت‌های بیماری به مراکز اورژانس مراجعه کرده اند و این میزان سه برابر حالتی بوده است که آن‌ها از دارو‌های ضد سرماخوردگی استفاده نکرده اند.

مصرف دارو‌های ضد سرماخوردگی نباید به طور خودسرانه و برای بازه زمانی بیش از یک هفته باشد، زیرا زمینه ساز فشارخون بالا می‌شود.

دارو‌های ضد سرماخوردگی معمولاً دارای ترکیب‌های ضد التهابی هستند و با افزایش احتباس مایع در بدن زمینه ساز افزایش فشارخون می‌شوند به همین دلیل افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی دارند باید درمصرف این دارو‌ها احتیاط کنند و در مورد بازه و میزان مصرف حتماً با متخصص مشاوره انجام دهند.

راهکارهای پیشگیری از سرماخوردگی

کارشناسان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری سرماخوردگی یا آنفلوآنزای فصلی به افراد توصیه می‌کنند در زمان خروج از منزل و حضور درمراکز پر ازدحام، چون مترو یا اتوبوس حتماً ازماسک استفاده کنند، شستن دست‌ها پیش و پس از صرف غذا، خواب به میزان کافی، تغذیه سالم شامل انواع میوه و سبزیجات تازه، پروتئین حیوانی کم چرب، مصرف لبنیات کم چرب، دانه‌های آجیل، زیتون و نیز نوشیدن میزان کافی آب و دمنوش هایی، چون چای سبز می‌تواند سبب تقویت سیستم ایمنی بدن افراد شود.

پوشیدن لباس‌های گرم، استفاده از کلاه، دستکش، شال گردن، تعویض به سریع البسه زمانی که دراثرباران یا برف مرطوب شدند همگی می‌تواند سبب محافظت ازبدن دربرابر ابتلا به سرماخوردگی شود.

در زمانی که یکی از افراد خانواده دچار آنفلوآنزا شده است دیگر اعضا به ویژه سالمندان باید مراقب باشند، استفاده از ماسک، جدا کردن ظرف‌های بیمار، استفاده از دستگاه‌های تصفیه و بخورهوا درمنزل و نیز مصرف میوه‌های حاوی آنتی اکسیدان، چون مرکبات می‌تواند خطر ابتلا را کاهش دهد.

کارشناسان به سالمندا توصیه می‌کنند در زمان ابتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا به ویژه اگر سابقه ابتلا به بیماری‌های مزمن را دارند از خوددرمانی خودداری و به متخصص مراجعه کنند  تا درمان مورد نیاز و دارو‌های متناسب با وضعیت بدن  فرد برای او تجویز شود.

درصورت استمرار تب، سرفه و عطسه مراجعه دوباره به متخصص ضروری است.

منبع: medicalxpress

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۸۰۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» ارائه می‌شوند، بر اساس قوانین جدید انگلیس باید همه دستگاه‌های هوشمند حداقل استاندارد‌های امنیتی را رعایت کنند و فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» همراه هستند ممنوع خواهند شد.

وزارت علوم، نوآوری و فناوری اعلام کرد که اقدامات لازم برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر هک و حملات سایبری از روز دوشنبه اجرایی می‌شود.

این بدان معناست که سازندگان تلفن‌ها، تلویزیون‌ها و در‌های هوشمند و غیره، اکنون از نظر قانونی ملزم به محافظت از دستگاه‌های متصل به اینترنت در برابر دسترسی مجرمان سایبری هستند و از کاربران خواسته می‌شود  رمز‌های عبور ساده و رایج خود را تغییر دهند.

همچنین شرکت‌ها باید جزئیات تماس خود را منتشر کنند تا مشکلات احتمالی گزارش شود و زمان‌بندی به‌روزرسانی‌های امنیتی شفاف باشد.

امید است که اقدامات جدید به مشتریان در خرید و استفاده از محصولات در زمانی که مصرف‌کنندگان و کسب‌وکار‌ها با سرعت فزاینده‌ای مورد حمله هکر‌ها قرار گرفته‌اند، کمک کند.

روسیو کونچا، مدیر خط‌مشی و حمایت از شرکت «Who» گفت: دفتر ایمنی و استاندارد‌های محصول (OPSS) باید راهنمایی‌های روشنی را به صنعت ارائه کند و آماده باشد که در صورت زیر پا گذاشتن قانون، اقدامات اجرایی قوی علیه تولیدکنندگان انجام دهد، همچنین از برند‌های دستگاه‌های هوشمند انتظار می‌رود که از همان روز اول مشتریان خود را به درستی راهنمایی کنند و اطمینان حاصل کنند که خریداران می‌توانند به راحتی اطلاعاتی در مورد مدت زمانی که دستگاه هایشان پشتیبانی می‌شود را بیابند و خرید‌های آگاهانه انجام دهند.

جاناتان بری، وزیر علوم و فناوری، گفت: «از آنجایی که زندگی روزمره به طور فزاینده‌ای به دستگاه‌های هوشمند وابسته می‌شود، تهدیدات ایجاد شده توسط اینترنت چند برابر و حتی بزرگتر می‌شوند.

از امروز به بعد، با معرفی نخستین قوانین جهانی حریم خصوصی، داده‌ها و امور مالی شخصی آنها اطمینان حاصل می‌کند، مصرف کنندگان از اینکه دستگاه‌های هوشمند آنها در برابر مجرمان سایبری محافظت می‌شود، آرامش بیشتری خواهند داشت. ما متعهد هستیم که بریتانیا را به امن‌ترین مکان در جهان برای آنلاین بودن تبدیل کنیم و این مقررات جدید جهشی قابل توجه به سمت دنیای دیجیتال امن‌تر است.

این قوانین به عنوان بخشی از رژیم امنیت محصول و زیرساخت‌های مخابراتی (PSTI) اعمال می‌شوند که هدف آن تقویت انعطاف پذیری انگلیس در برابر جرایم سایبری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • هشدار قالیباف درباره تامین ارز دارو
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است